2015

DBK 2 - Drim Ørenbanen, 28.09.2015

 

Så kom den 5. seieren på rad! Drim er virkelig i siget denne høsten og makter selv på halvdårlige dager å vinne komfortabelt. Dagens motstander har ikke hatt den sesongen de kanskje ventet, men hadde en klar hjemmebanefordel på en trang og bokstavelig talt steinhard filtmatte på Øren. Coach Anders sin peptalk før kamp var klar på hva som gjaldt: "Innsats, innsats og innsats!"

 

Drim begynner bra. Eirik header inn en corner tidlig. Jostein får endelig sitt etterlengtede mål når han setter ballen i kassa fra kort hold. Derfra og ut til pause går bryteren av for drimgutta. Hjemmelaget kommer mer inn i kampen og skaper noen farligheter. DBK's kantspiller som akkurat har vært en snill dommer unna det røde kortet finner en åpning i drimforsvaret og setter inn utlikningen. 1-2 til pause.

 

En liten justering i pausen og Drim hever seg. Anders smeller inn 3-1 før Audun får all verdens av tid til å sette inn 4-1. Kampens høydepunkt og sjansebonanza kommer like etter. 3 drimgutter befinner seg innenfor motstanderens 5-meter. Atle setter ballen i tverrliggeren, William klinker ballen i keeperen før Jostein tar ansvar og legger ballen enkelt i mål.

 

En fatastisk høstperiode av Drim kan ende med at klubben får sin beste plassering på 24 år! Vi håper at Drims fantastiske tilskuere møter opp på sesongens tre siste kamper mot Stoppen, Huringen og Skiold!

 

Poeng i dag:

3 - Eirik

2 - Jostein

1 - William

Stoppen 2 - DRIM Lier kunstgress, 05.10.2015

 

5 seire på de 5 siste kampene; det lukter svidd av Drim for tiden! Stoppen 2, eller "Gæmlis" som de selv kaller seg er alltid en fryktet mostander. På en flott høstkveld starter Drim så forrykende at det ryktes at hjemmelagets forsvar fortsatt står og lurer på hva som skjedde. 7 touch + 17 sekunder = 1 mål. William runder keeper og scorer det som må være Drims raskeste mål noensinne. "Gæmlis" hadde ikke en gang rukket å få på seg brillene før ballen lå i mål!

 

Flott forsvarsspill av drimgutta sørger for frustrerte motspillere. Det er alltid deilig. Atle sender en corner rett i mål, men dommeren er helt feilplassert og lar spillet gå videre. Noen sekunder før pause spiller Atle igjennom til Anders som ikke har noe problem å løpe fra rutinerte stoppere og sette ballen i mål. 2-0 til pause.

 

Hjemmelaget slår mye langt og står høyt etter hvilen. "Den hadde til og med bestemora mi satt" er det et uttrykk som heter. Gæmlis klarte imidlertid ikke å sette sine sjanser, selv om en del bestemødre nok ville ha klart å redusere på et par av dem. Dermed er det Drim som kan øke igjen. Atle tar et 50-metersløp (!) og henter ballen ved dødlinja. Han slår inn til Anders som enkelt setter 3-0.

 

Desverre for hjemmelaget mister et par av spillerne hodet. Det så enkelte ganger ut som om de øvde seg til gradering i karate heller enn å spille fotball. Det lar heldigvis ikke Drim seg knekke av. Herosik innsats og en knallgod Thomas bakerst sørger for at det også blir smultring bakover.

Med god akustikk i garderoben ble det virkelig trøkk i Drimsangen i kveld!

 

Dermed har Drim sikret seg minst 3. plass i årets sesong. Lagets beste resultat på 24 år! Enda er det to kamper igjen. 6 seire på rad nå og 28-5 i målforskjell. Kan dette fortsette? Neste kamp er mot Huringen på KLokkarstua til søndag. Vi håper våre fantastiske tilskuere møter opp og støtter gutta også i de to siste kampene. Takk!

 

Poeng i dag:

3 - Thomas

2 - Anders

1 - Eirik

Huringen - Drim Huringen stadion, 11.10.2015

 

Etter 2 måneder med forsøk på å flytte kampen gikk Huringen i 12. time med på å skyve kamstart et par timer. Kanskje fikk de bedt fri alle som skulle på jobb på søndagskvelden? Uansett sørget det for at Drim kunne stille med 12 mann til start, i stedet for 9.

 

Etter en fantastisk høstsesong var det æren og en mulig 2. plass som stod på spill for drimgutta. Det virket som å være litt for lite. Gutta kom ikke høyere enn 3. gir. Dermed ble det mange pasningsfeil og mye rom for motstanderen. 1. omgang er ikke så aller verst allikevel. Anders chipp-skrur inn 1-0-ledelse fra skrått hold, men Huringen utlikner ikke lenge etterpå. Andre omgang er svak av Drim. Allikevel er det på staffe at seiersmålet til hjemmelaget kommer. Thomas er på ballen, men har litt for svake triceps til å få ballen bort. Dermed sniker ballen seg så vidt inn.

 

Begge lag har sine store sjanser, men flere mål blir det ikke. Dermed går Drim på sitt første poengtap på syv kamper.

Siste kamp for sesongen er fredag mot Skiold. Vi håper på å få en flott fotballkveld i flombelysningen på Gulskogen. Regner med at alle drimgutter og drimsupportere møter!

 

Poeng:

3 - Thomas

2 - Christoffer

1 - Nikos

Drim - Skiold Gulskogen kunstgress, 16.10.2015

 

For en kveld! Tilnærmet fullt lag, kulde, flombelysning og årets siste kamp. Skiold stod på motsatt banehalvdel når dommeren blåste i fløyta, og der holdt de seg stort sett resten av kampen. Full kontroll fra hjemmelaget i 90 minutter fra keeper til spiss. William scorer to før pause og fullfører hat-tricket med å sette inn straffespark like før slutt. Atle og Audun scorer hvert sitt mål og deler dermed

toppscorertittelen. Atle ofret alt for å få pirket inn

kampens 4. mål - se bildet!

5-0 var ikke et mål for lite.

 

Etter kampen ble det stemningen bare bedre.

Jubelbrølet som runget over stadion etter kampslutt

da det ble klart at ROS hadde tapt mot Svene kan

knapt beskrives. Med det resultatet ender Drim på

en strålende 2.plass i årets sesong! Det kunne nok

skimtes en liten gledeståre hos enkelte Drimgutter

også. Nå er vi bare 70 plasser unna europa-cup!

 

Drimsangen løftet taket i garderoben etter kampslutt. Sjekk den ut på www.drim.no. Nå tar vi en velfortjent avslutningsfest neste helg og en liten fotballferie på en måneds tid. Vi nevner det igjen: Drim endte på 2. - andre - 2. plass! Hvem hadde trodd det etter sesongens tre første kamper?

 

I dag er det ingen tvil om hvem som får

poeng. Makan til lagseier! 3 poeng til

alle mann!

 

Drimgutt hei!